כרמית

תביעות קטנות נגד לקוח שחייב לי כסף

אני מתווכת נדלן והחלטתי לתבוע בתביעות קטנות את הלקוח שלי שלא שילם לי את דמי התיווך כנדרש. איני יודעת מהי כתובת המגורים שלו. במשרד הפנים רשומה כתובתו שאינה מעודכנת מכיוון שמכתב ההתראה לא הגיע אליו וחזר. לדירה שהוא קנה הוא ניכנס בעוד 4 חודשים ואין לי סבלנות לחכות. אז לאיזה כתובת כדאי לשלוח כדי שבבית המשפט השופט יגיד לי שעשיתי מאמצים למצוא אותו? ראוי לציין שהעורך דין של הקונה בישר לו שאני הולכת לתבוע אותו ויש לי מיילים בנדון.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום עדיף כמובן לחכות עד שייכנס לדירה. אלו היו פתרונות בהתבסס על כך שאין לך סבלנות. החיסרון שכאשר הכתובת לא מעודכנת יוכל לבקש לבטל את פסק הדין ולפתוח את ההליכים שוב. לכם הסבלנות משתלמת. בהצלחה רבה,

כרמית

ונניח שהוא נכנס לדירה שהוא קנה והכתובת מדויקת ואני שולחת לו את מכתב ההתראה לכתובת החדשה ולאחר מכן את כתב התביעה והוא לא לוקח את הדואר הרשום. אז מה אני אמורה לעשות במצב כזה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום שולחים את כתב התביעה עם שליח. פעם שלישית אם הוא לא נמצא אפשר להדביק את כתב התביעה על הדלת ויחד עם תצהיר מהשליח זה מספק. בהצלחה רבה,

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אפשר להתקשר אליו ולשאול או לנסות דרך העורך דין לברר כתובת. לפעמים זה מצליח. מכתב רשום לכתובת הרשומה במשרד הפנים + מכתב העתק לעו"ד יכול לעשות את העבודה. אם רוצים להשקיע - חוקר פרטי גובה סכום לא גבוה עבור איתור הכתובת העכשווית. בהצלחה רבה,

כרמית

הוא לא עונה לטלפונים! העורך דין שלו לא משתף פעולה! לא כדאי לחכות שהוא יכנס לדירה שקנה ואז הכתובת בטוח נכונה? האם שליחה לכתובת במשרד הפנים מספיקה? ראוי לציין שהכתובת שם לא מעודכנת מכיוון שהוא עזב את הדירה שבה גר.