שימי

שיתוף פעולה בין מתווכים

אני מתווך נדלן ןלקוח חתם לי על טופס הזמנת שירותי תיווך. לא היה הסכם שיתוף פעולה חתום ביני למתווכת השניה שיצגה את המוכר. הקונה קנה את הדירה והוא לקוח שלי. האם אני זכאית לדמי תיווך למרות שלא נחתם הסכם בכתב של שיתוף פעולה ביני למתווכת השניה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב נדגיש, כי הסכם בין מתווכים לא חייב להיות בכתב, בניגוד להסכם בין מתווך ללקוחות שמחייבים הסכם בכתב. אם הכוונה לדמי תיווך מהקונה - אז בוודאי שכן, מאחר והקונה חתום לך על הזמנת שירותי תיווך. בהצלחה רבה,