שרונה

תפקוד המתווך - רצון לבטל בילעדיות

בהמשך לשאלתי לגבי תפקודו של המתווך , הנ"ל לא מפרסם בערוצים המקובלים כלומר לא פרסום מסיבי כפי שהתחייב {בע"פ לפני שחתמתי לו על בלעדיות ... אלא מחכה רק לשיתופי פעולה עם קולגות בקושי לקוח בשבוע למרות שהערתי לו על כך הוא אדיש , כיצד ניתן בכל זאת לבטל את הבלעדיות

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב תשובתי לא השתנתה. 1. תגיעו להסכמה על הנושא בכתב. 2. לאחר חלוף 1/3 מתקופת הבלעדיות - אם לא נעשו 2 פעולות תיווך לפחות מהפעולות המוסכמות ביניכם. 3. הכרעת הסכסוך בבית משפט- פחות מומלץ כי אינך יודע איך יסתיים העניין. בהצלחה,