שאול

דמיי תווך למתווך שלא מייצג אותו

הדירה שלי היא למכירה ללא מתווך פנה אלנו מתווך שמיצג לקוח שמעוניין לרכוש את הדירה בעת שהמתווך פנה אלנו הגדשתי שאני לא השלם דמיי תווך למתווך שמביא לקוחות שלו לראות את הדירה המתווך דורש דמי תווך על העיסקה למרות שלא החתים אותי על מסמך כל שהוא ועדיין הוא לא מסר את הסכמתנו ללקוח שלו שאנו מסכימים על העיסקה. מה עליי לעשות ?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם לא חתמת למתווך אתה לא חייב דמי תיווך מצד אחד. מצד שני המתווך לא חייב להפנות אליך את לקוחו. לכן עליך לשקול או להסכים לשלם תיווך ולקבל את לקוחו או להתפשר עמו על הסכום עמלה של התיווך או לוותר על שירותיו. בהצלחה,