כרמלית

תביעות קטנות כנגד לקוח

אני מתווכת נדלן ותבעתי לקוח בבית משפט על סכום של 14 אלף בגין אי תשלום דמי תיווך. במהלך ההליך כולו היו לי הוצאות של 3000 שח על בדיקת פוליגרף. האם אני יכולה לדרוש לקבל בחזרה את הוצאות אלו. מתי אני מבקשת החזר של ההוצאות האלו? אחרי שיש פסק דין סופי או לפני שפסק הדין יגיע.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב יש לבקש את ההוצאות לפני קבלת פסק הדין ולצרף חשבונית מס לצורך הוכחה. בהצלחה,

כרמלית

אם דיווחתי על ההוצאות האלה בספר תקבולים ותשלומים. האם אני יכולה לבקש מבית המשפט גם החזר שלהם. האם כדאי לבקש החזר? האם בקשת ההחזר הוא גם אם אני לא זוכה במשפט צריכים להחזיר לי למרות שהשופטת אמרה שההוצאות עלי?

כרמלית

האם נכון לרשום כך: לכבוד השופטת אני מבקשת החזר הוצאות שהיו לי (אפרט אותם...) במידה ואני זוכה במשפט (כמובן שאני אצרף חשבוניות מס)?