שניאלה

בקשה שסכום הזכייה יהיה ללא מע"מ

האם אפשר לבקש מהשופטת שסכום הזכייה במידה ואני זוכה במשפט יהיה ללא מע"מ. כלומר, אם אפשר להוסיף לי מע"מ לסכום הזכייה שיוטל על הנתבע? האם אפשר לבקש בקשה זאת לפני פסק הדין?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום ראי תשובותיי הקודמות. נק' ההנחה היא שאת משלמת מע"מ כחוק. אין שינוי בתשובות, בהצלחה,

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אפשר לבקש כמובן, רק שצריך לבסס את הבקשה. האם זה מה שהוסכם בין הצדדים? אם המתווך לא דאג לציין זאת הדבר יפעל לחובתו ככל הנראה. בהצלחה רבה,

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אפשר לבקש כמובן, רק שצריך לבסס את הבקשה. האם זה מה שהוסכם בין הצדדים? אם המתווך לא דאג לציין זאת הדבר יפעל לחובתו ככל הנראה. בהצלחה רבה,

שניאלה

אני מבקשת זאת בגלל שאני מוציאה חשבונית מס כחוק ולכן יוטל עלי להעביר מע"מ כחוק לרשות המע"מ. האם זו לא סיבה מספיק מוצדקת כדי לשכנע את השופטת שתטיל את המע"מ על הנתבע?