ארז

תביעת דמי תיווך בהקשר הגורם היעיל

שלום רב ושבוע טוב, נכס בצפון תל אביב שהוצג ע"י מספר סוכנויות תיווך. לקוח שלי ראה את הדירה עליה סיפרתי לו ובמקביל טוען הלקוח שגילה את הדירה דרך חברים משותפים. לא הפסקתי להחתים אותו על הסכם שלי מטעמי לחץ שלו ואמון כביכול. מה הסיכוי שלי לקבל את שכר הטרחה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב החוק דורש חתימת הלקוח על הסכם בכתב. ייתכן שאחרי שראה את הדירה גילה או לא גילה את מה שאמר כדי להתחמק מתשלום של דמי התיווך. מומלץ לנסות להחתימו - רצוי להבא גם מראש, ע"מ להקל את הגבייה של דמי התיווך. אחרת יקשה עלייך לקבל את שכ"ט המגיע לך. בהצלחה,