דמיאל לן

תשלום דמי תיוך על שכירות

אני מתוך והראתי דירה ללקוח והוא החליט לשכור אותה ובעל הדירה שילם לי דמי תיווך. מה קורה אם השוכר ממשיך שנה שניה באותה דירה. האם אני צריך לקבל דמי תיווך בשנית מבעל הדירה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב רק אם רשום במפורש בטופס התיווך שהחתמת את הדיירים בזמנו, כי מגיעים לך דמי תיווך אם יאריכו את החוזה, אחרת לא מגיעים לך דמי התיווך. בהצלחה רבה,

דמיאל לן

מבחינה חוקית מותר לרשום זאת?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אכן אפשר לרשום זאת למרות שלא מקובל להסכים, אבל אם מסכימים מראש - אין בעיה לרשום. בהצלחה רבה,