נטלי

התחייבות המתווך כלפי קונה הנכס

חתמתי על הזמנת תיווך לקניית דירה . הדירה הוצעה לי במחיר גבוה וביקשתי יום-יומיים לחשוב המתווך אמר "אין לחץ" . ולאחר מס' ימים מכר את הנכס ב 100א שח פחות . האם המתווך פעל בהגינות? האם אני יכולה לתבוע אותו? האם במסגרת חתימתי ע"ג טופס הזמנת תיווך אין למתווך התחייבות כלפיי כמו שלי יש התחייבות כלפיו? תודה מראש על המענה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב התשובה היא לא. ההחלטה למכור היא של המוכר וכנ"ל לגבי ההורדה במחיר. הפסד העסקה הוא גם של המתווך שלא יקבל את העמלה שלו. בהצלחה,