תמי

המשך הבהרה לעניין שאלת קרוב

הכוונה לגיסה אחותה של אשתי. להבדיל מגיסה ב' - אשתו של אחי. הבנתי שיש הבדל גם לעניין קרוב בחוק זה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

אכן בס' 4א' ד' לחוק המתווכים מוגדר קרוב ל"עניין אישי" – "לרבות עניין אישי של קרובו או של גוף שהוא או קרוב שלו הם בעלי שליטה בו; "קרוב" – בן זוג, הורה, הורה הורה, אח או אחות, צאצא, צאצא של בן זוג ובני זוגם של כל אחד מאלה או אדם אחר הסמוך על שולחנו של חבר הוועדה, וכן שותף, מעביד או עובד של חבר כאמור; "בעל שליטה"... . למרות שכאמור הגיסה לא מוגדרת כקרובה, כן הייתי מציין אותה בהסכם התיווך למען הסר ספק שהודע ללקוח דבר הקשר, למרות שלא חייב כאמור ע"פ החוק. בהצלחה,