שוהנדלר יוסף

חתימת אפוסטיל על מסמכים שהתקבלו מיד ושם

הגשתי את המסכים למשרד הפנים בליטא לפי הנוהלים שהיו קיימים לפני מספר חודשים . המסמכים אושרו נותרה בעיה של חתימת אפוסטיל על מסמכים שהתקבלו ממוסד יד ושם . יד ושם אינו שייך למשרד ממשלתי כך שאין אפשרות לקבל אפוסטיל של משרד ממשלתי זה מה הם דורשים היום בניגוד לעבר איך פותרים את הבעיה טלפון :0544238429 תודה ויום טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד רון כהנא

שלום יוסף, כפי שציינת יד ושם אינו זרוע מזרועות הריבון הישראלי ולכן משרד החוץ אכן לא ישים אפוסטיל על מסמכים משם. גם הליטאים מודעים לכך או שעליהם להיות מודעים לכך. עליך פשוט להסביר זאת באמצעות מי שמייצג אותך למנהל ההגירה והאוכלוסין בוילנה. זה הכל. תודה.