בנימין גבאי

נולדתי בקובנו ב - 22 נובמבר 1940. חייתי בליטא עד דצמבר 1959. הורי נולדו בליטא. אמא נספתה בשואה ואין עליה מסמכים. אין לי גם תעודת לידה של אבא ,נולד

ה האם אני זכאי לדרכון ליטאי? הורי וסבי וסבתי נולדו כולם באליטוס. אני נולדתי מספר חודשים אחרי הכיבוש הרוסי

עו"ד אוה קוקליס

באם תהיה זהות בנתונים בין מה שרשו לגביך ולגבי אביך במסמכים ליטאיים ורוסיים כנראה שלא תהיה מניעה לקבל אזרחות ליטאית. קיימת אפשרות לחפש המסמכים בארכיונים בליטא על ידי גורמיםמיומני לשם כך