עדן

הליך הוצאית אזרחות עצמאית

שלום, סבתא רבא שלי ברחה מליטא לאורוגוואי בתקופת השואה. אני מחזיק בדרכון הליטאי שלה ולמיטב הבנתי אני הדור האחרון שזכאי לאזרחות ליטאת. שאלתי היא האם אפשרי לעשות את כל הליך הבקשה לאזרחות באופן עצמאי מול כל הגופים המעורבים בדבר ומה נחוץ לשם כך. תודה מראש!

עו"ד אוה קוקליס

התהליך מורכב. צריך לבדוק זהות בנתונים. צריך מסמכים מאורוגוואי ומהארץ. הרשימה היא ארוכה והפורום אינו מקום ראוי לפירוט המסמכים הדרושים. חייב להיות רצף בדורות.