גרי המבור

פוליסת תאונות אישיות תלמידים

אתמול חזרתי עם הבן שלי מחו"ל, שם עברנו תאונת דרכים עם רכב שכור. אמרו לי בבית ספר שאני זכאית לקבל פיצוי מכוח פוליסת תאונות אישיות של תלמידים. האם זה נכון? ואם כן- מה אני יכולה לקבל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

אכן פוליסות תאונות אישיות תלמידים מחריגות תאונת דרכים בארץ ובחו"ל ולכן לא ניתן לקבל דרך הפוליסה פיצוי. במידה ומדובר בתאונת דרכים קשה מומלץ לבדוק אפשרות של הגשת תביעה לביטוח לאומי בגין ילד נכה. כמו כן, כדאי ומומלץ לבדוק את הביטוח במדינה בה אירעה התאונה ולנסות לקבל פיצוי דרך המנגנון המשפטי של אותה המדינה. כמובן שמומלץ להסתייע בעו"ד אשר מנהל קשרי עבודה עם עו"ד זרים.