אורלי

פיצוי בגין ניתוח אורטופדי

הבן שלי נפצע ברגלו כשבועיים לאחר מכן הצטרפנו לביטוח ת.אישיות,לא ידענו את חומרת הפגיעה כתוצאה מהפגיעה נותח ברגלו בזמן שהיינו מבוטחים..חברת הביטוח דחתה את התביעה והסתמכה על זה שלא היינו מבוטחים כשקרתה..אבל ניתוח התרחש כאשר היינו מבוטחים, האם יכולים להתנער מכך ??

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

פוליסות ביטוח בדרך כלל אינן מכסות "מצב קודם" להצטרפות לביטוח. ע"פ התיאור שלך התאונה קדמה להצטרפות ולכן אינה מכוסה וכך גם כל מה שקשור לתאונה זאת כגון ניתוח.