גאנדי

תביעת פוליסת ביטוח תאונות אשיות על 10 נכות מנופה

עברתי תאונת עבודה מוסד ביטוח לאומי אשר לי 10 אחוז נכות צמיתה מסעיף מנופה האם מגיע פיצוי מחברת ביטוח תאונות אשיות ........

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

גאנדי שלום, אני חושב שאתה מבלבל בין שני מושגים. נכות מנופה היא בנכות כללית ולרוב אינה מחייבת בפוליסת תאונות אישיות. אם נקבעה לך נכות צמיתה בענף נפגעי עבודה בוועדות, היא לרוב כן תחייב בתנאי שמדובר בנכות מהתאונה. לתשומת ליבך קיימת התיישנות קצרה יותר בת 3 שנים ממועד התאונה או ממועד התגבשות הנכות.אני ממליץ לך לפנות לעו"ד שיבהיר את הזכויות שלך וייפעל למצותם.