משה

ניתוח לתיקון קרע גיד אכילס

שלום, האם ניתוח לתיקון קרע בגיד אכילס מקנה פיצוי כלשהו במידה ויש ביטוח תאונות אישיות של הראל(אמצע החיים) תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד נמרוד ברקוביץ

משה שלום, היות ואין בפני את הפוליסה הספציפית - תשובתי תהא כללית. בפוליסת תאונות אישיות - התנאי הראשון לקבלת פיצוי הינו קיומו של אירוע "תאונתי" כהגדרתו בפוליסה. בפנייתך אינך מציין האם הניתוח לתיקון הקרע הינו עקב תאונה. אציין, כי ברוב פוליסות תאונות אישיות ניתוח לכשעצמו אינו מהווה אירוע תאונתי ואף בחלק מהפוליסה פרוצדורה רפואית מוחרגת מגדר תאונה בכל מקרה, יש לבחון תחילה האם ארעה תאונה (שאולי הובילה לניתוח) ואם כן - אזי יש לבחון איזה כיסויים קיימים בפוליסה, לדוגמא: ימי אישפוז עקב תאונה או אובדן כושר עבודה עקב תאונה. חג שמח