טליה זיגדון

,תאונה אישית שבירת רגל בנופש בסוויטה בבית מלון

למי פונים מה עושים הנני שכירה וכל ימי מחלה שלי נוצלו בעכבות מחלת כליות וכריתת כליה לפני חצי שנה. האם הנני זכאית לימי מחלה אלו מהביטוח לאומי? לאיזה עוד אם בכלל עלי לגשת ויש לי הילה לתביעת חברת הביטוח בבית המלון שבו קרתה התאונה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

השאלה שלך מורכבת משני נושאים: א. לגבי הנושא הראשון מומלץ לפנות לנכות כללית ושירותים מיוחדים. ב. לגבי הנושא השני תלוי בנסיבות התאונה ואם ניתן להוכיח רשלנות של המלון. בכל מקרה אמליץ על ייעוץ עם עו"ד אשר יענה לך יותר בפירוט לגבי 2 השאלות.