גיל כהן

תאוונות אישיות - ילד קטן

שלום וברכה בני נפל בעיר מגורינו בצורה לא קלה ושבר גם את הרדיוס וגם את האלונה ביד האם ניתן לתבוע את הביטוח תאונות אישיות של המוסד ( בית הספר ) ? על השבר ועל הזמן שהוא מגובס ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

כן אפשר ורצוי לתבוע את פוליסת תאונות האישיות של ביה"ס. היא מכסה אותו בכל מקרה של תאונה גם אם אירעה מחוץ לשטח ביה"ס. הייתי ממליץ לבחון אפשרות של תביעות נוספות - אולי כנגד הערייה... ? ככל שיש מפגע ממנו הוא נפל. משרדנו עוסק בטיפול בתאונות מסוג זה והינכם מוזמנים ליצור קשר עם משרדי ולתאם פגישה.