בר כהן

ביטוח תאונות אישיות תלמידים

ביטוח תאונות אישיות תלמידים - ילד בן 4 וחצי שוהה עד 14:00 בגן עירייה ואז מ 14:00 עד 17:00 בצהרון פרטי, (לא של העירייה ) הוא שבר רגל במסגרת הצהרון. יש גבס ל 4 שבועות האם ניתן לתבוע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

במידה ולקטין קיימת פוליסת "תאונות אישיות תלמידים" מהמוסד החינוכי הראשון, הביטוח חל בכל מקום ובכל זמן. אין רלוונטיות היכן קרתה התאונה ובאיזה שעה. בנוסף, הייתי ממליץ לבחון רשלנות של הצהרון הפרטי, וביטוח אחריות של הצהרון הפרטי. במידה וניתן יהיה להוכיח רשלנות הפצוי יהיה גבוה יותר משמעותית מפוליסת התלמידים. ממליץ להתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום.