מנהלי הפורום

עו"ד אלחדיף רן
עו"ד רן אלחדיף עוסק בתחומי הנזיקין השונים ובעל מומחיות מיוחדת בתחומי הפוליסות השונות, ביטוח לאומי, משרד הבטחון, תאונות נזיקין מורכבות ותאונות הדרכים.
נושא: פנייה לייצוג: תביעה אזרחית תקדימית (עושר ולא במשפט) בפיצויי טרור שנפסקו לאחר גירושין
שלום לרבני הפורום ועורכי הדין,אני מחפש עו"ד ליטיגטור/ית לייצוג בתיק אזרחי-תקדימי בעל משמעות ציבורית ומוסרית רחבה.תמצית העובדות: בשנת 2001 נרצח אחיה של גרושתי בפיגוע טרור. בעקבות כך היא הפסיקה לעבוד, וכפי שמופיע מפורשות בפרוטוקול דיון רשמי מבית המשפט (הודאת בעל דין): "בשנת 2001 עזבתי את העבודה כי אחי נהרג בטרור...". במשך כ-15 שנה הייתי המפרנס היחיד ונשאתי בנטל הכלכלי והנפשי המלא, דבר שהוביל בסופו של דבר לגירושין ולכך שנכנסתי לחובות עמוקים והליכי חדלות פירעון.כעת, נפסק לגרושתי סכום עתק של למעלה מ-5.6 מיליון ש"ח בתביעת נזיקין נגד הרשות הפלסטינית על אותה תקופה בדיוק.הסוגיה המשפטית:אנו מבקשים לבחון עילה אזרחית של עושר ולא במשפט או רכיב הפסד השתכרות בעבר שנשאתי בו בגופי ובממוני במשך שנים. זהו תיק תקדימי ראשון במעלה עם חשיבות ציבורית עצומה (בפרט כיום).תנאי ההתקשרות:עקב מצבי הכלכלי, הייצוג המבוקש הינו על בסיס אחוזים בלבד (שכר טרחה מותנה תוצאה), ללא עלויות מראש.אשמח לפנייה מעורכי דין בעלי ניסיון בליטיגציה אזרחית/ערעורים המעוניינים לבחון את התיק.

מדובר בסכסוך כספי בין בני זוג שלהבנתי יידון בביהמ"ש לענייני משפחה. הייתי מציע לבדוק עם עו"ד בדיני משפחה.