אלון

האם מקבלים פיצוי מפוליסת תאונות אישיות לאחר פיצוי רגיל של חברת ביטוח?

נפלתי ברחוב לפני כמה חודשים. כתבתי מכתב לחברת הביטוח ולאחר משא ומתן קצר קיבלתי פיצוי נאה. האם פיצוי זה מחברת הביטוח מונע מבעדי לקבל פיצוי גם מפוליסת תאונות אישיות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נמרוד ברקוביץ

אלון שלום, בשאלתך לא ציינת איזה פיצוי קיבלת ומכח איזו פוליסה. בכל מקרה, באופן עקרוני - אין מניעה לקבל תגמולי ביטוח ממספר פוליסות תאונות אישיות , והכל כמובן בכפוף לתנאי הפוליסה. לדוגמא, במידה ויש לך שתי פוליסות תאונות אישיות הכוללות כיסוי לנכות צמיתה עקב תאונה , אין מניעה לקבל פיצוי בגין אותה נכות מכל אחת מהפוליסות. כמו כן, קבלת פיצוי מהמזיק (בתביעת נזיקין) אף היא אינה מונעת ו/או פוגעת בזכותך לקבלת פיצוי מכוח פוליסת תאונות אישיות.