משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםתביעה בגין נזילה בדירתה

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

תביעה בגין נזילה בדירתה

כרמ
כרמל לוגסי

תביעה בגין נזילה של שכנתי הגיעה אליי והיא על שם אבי שנפטר לפני שנים רבות. אני מתגוררת בדירה אך היא אינה רשומה על שמי בטאבו. אומנם לקחתי אחריות ותיקנתי את הנזילה אך עורך הדין שלה דורש ממני גם תיקון נזקים והוצאות בית משפט ושכר טרחה וכל זאת שלא בצדק מצידה של השכנה. ושאלתי היא האם אני יכולה לדרוש את ביטול המשפט בגין כך שלא אני הנתבעת בתיק. והאם זה שהנתבע הוא אדם שנפטר והם הוציאו תביעה על שמו היא בעיה שלהם ולא ניתן לתבוע אותי על כך נאמר לי כי זו אפשרות העומדת לצידי או לפחות לגרום גם להם לחשוב פעמיים ולהגיע איתי להבנות. תודה רבה

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

כרמל שלום חסרים פרטים רבים בשאלתך, כגון על שם מי רשומה הדירה, מכוח איזה דין את מתגוררת בדירה ועוד.