משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםבנייה קלה - מחסן שצמוד לחדר המדרגות

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

בנייה קלה - מחסן שצמוד לחדר המדרגות

אלו
אלוני

שלום, אני מתגורר בבניין ישן מאוד, רוב הדיירים בבניין מבוגרים ולא יוצאים מפתח ביתם אני היחיד שמטפח את הגינה והבניין אני לא גובה שום תשלום בתמורה לעבודתי האם אני יכול להציב מחסן בשטח מוסתר בצמוד לחדר המדרגות אף אחד לא משתמש בו ואולי בכלל לא ישימו לב מה מומלץ לי

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

אלוני שלום רב, ככלל, יש לעשות שימוש סביר בלבד ברכוש משותף - גם אם מדובר באזורים פחות מרכזיים בבניין, לא תוכל למנוע שימוש מדייר אחר בבניין. לצורך קבלת ייעוץ פרטני אנא פנה אל משרדי בדרכים המקובלות.