משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםרטיבות משכנה שלא רוצה לטפל

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

רטיבות משכנה שלא רוצה לטפל

נעמ
נעמי

שלום רב מעליי דירה שיש לה מרפסת גדולה פתוחה. הגשם שיורד גורם לנזקים בתקרות שלי. לפני 3 שנים היא עשתה עבודות שיפוץ במרפסת וגם תיקנה נזקים אצלי. למרבה הצער הנזקים חזרו והחמירו. יש נזילות מהמרפסת אל חדר המדרגות, על ארון החשמל וכמובן לדירתי שגורמות לשלוליות מים בבית, כתמי רטיבות, נפילת טיח וכמובן עובש. פניתי לבעלת הדירה שחיה בחו"ל אך לא הגיבה. גם לא למכתב התראה ששלחתי לה מעו"ד. מה ניתן לעשות? הדייר שגר בדירה מפנה אותי אליה אך היא כאמור לא חיה בארץ, לא עונה ואין לי את כתובתה. תודה

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

נעמי שלום, ככלל, עליך לפעול על מנת להקטין את הנזק שבדירתך. לאחר מכן ניתן יהיה להגיש תביעה למפקח על רישום מקרקעין. לצורך קבלת מענה פרטני אנא צרי קשר עם משרדי בדרכים המקובלות.