משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםנביחות כלב של שכן מטרידות

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

נביחות כלב של שכן מטרידות

דור
דורון

יש לי שכן עם כלב קטן שנובח ללא הפסקה הוא משכיר את הדירה הנביחות מאוד מטרידות אותי מה גם שאני מאוד רגיש לרעשים פניתי לבעל הבית שיתריע בפניו והוא טוען שהוא פוחד שהוא יעזוב ולא יוכל שוב להשכיר הדירה לשאלתי : האם כתוב בחוזה שכירות שאסור להפריע לשכנים עם כלבים או בלי? ואל מי עלי לפנות לשוכר או למשכיר? תודה רבה

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

דורון שלום, תקנה 13 לתקנות למניעת מפגעים (מניעת רעש) קובעת כי החזקת בעל חיים בחצר תיעשה באופן שלא יגרום לרעש המפריע לדיירי הבית. האם ניסית לפנות לשוכר עצמו? מאחר ומדובר בשכנים מומלץ לנסות לפתור את ההענין בדרכי נועם. ככל ולא יסתדר תוכל לפנות אלי ואסייע לך בשמחה.