מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.
תיקון הדוד של השכנה על גג הבית
שלום, אחת השכנות בבניין שלנו הביאה אינסטלטור שתיקן לה את הדוד. הוא רוקן את כל המים וניקה את הדוד וכנראה הלכלוך שיצא מהדוד גרם לסתימה של פתח הניקוז בגג והמים עמדו מספר ימים .כעת השכן שגר מתחת לגג הבניין טוען שקיימת לו רטיבות בתקרה ודורש מהועד לטפל בבעיה. האם השכנה או בעל המקצוע שהוזמן על ידה צריכים לשאת בעלות האיטום של הגג או ועד הבניין?

תיקון הדוד של השכנה על גג הבית. שלום רב, מתיאור המקרה עולה כי למעשה קיימות כאן שתי סוגיות- נזק שנגרם על ידי האינסטלטור שהזמינה השכנה ובעיית איטום של גג הבניין. ככל שמדובר בבעיה של איטום הרי שהדבר הוא באחריות ועד הבניין. נכון שהאינסטלטור לא ניקה היטב את פתח הניקוז אבל נראה כי הבעיה המרכזית היא בעיית האיטום של הגג.