משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםשכנה שמתלוננת באופן קבוע

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

שכנה שמתלוננת באופן קבוע

טל
טל מו

שלום רב, יש לי שכנה בבניין ממול אשר החלון שלי בסלון צופה לסלון שלה. השכנה בכל פעם שאנו מזמינים חברים מעירה לנו ומנופפת לנו מהחלון על מנת שנהיה בשקט (גם לפני השעה 23:00). אנחנו גרים בדירה זו 3 חודשים והיום קיבלנו דוח ממשטרה על רעש למרות העובדה שהטלוויזיה הייתה כבויה וכי בסה"כ דיברנו בנינו (גם השוטר ציין כי שמע רעש של דיבורים ולא "רעש חזק". מה אנחנו יכולים לעשות בסיטואציה זו? השכנה מטרידה אותנו בכל יום כאשר מנופפת לנו גם כאשר בהתאם לחוק אנחנו יכולים לעשות רעש. יש לציין כי השכנים בבניין כלל לא מתלוננים וכי היא אפילו לא גרה בבניין שלנו. תודה מראש, טל

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

שכנה שמתלוננת באופן קבוע. שלום טל, עקרונית גם שכנים שאינם גרים בבניין רשאים להתלונן במידה וקיימת הפרעה בשעות שאינן מותרות החורגת מהסביר. חשוב לבחון את הדוח המשטרתי שקיבלתם ומה נאמר בו בדיוק, בכדי לשקול את האפשרות להגיש בקשה להישפט במקום לשלם את הדו"ח. חשוב להדגיש כי ככל שביהמש לא יקבל את טענותיכם, ביהמ"ש יכול לפסוק קנס בסכום גבוה יותר מהאמור בדוח.