משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםתוכים של שכנים שעושים רעש

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

תוכים של שכנים שעושים רעש

יוס
יוסי לוינשטיין

שלום. שכנים שגרים קומה מעל מחזיקים בבית הרבה תוכים. שניים מהם הם מוציאים עם הכלוב מחוץ לחלון (תלו את הכלוב איפה שתולים כביסה בבתים הישנים יותר מחוץ לדירה). התוכים צווחים כל היום (אולי גם כי השמש הישירה מפריעה להם) ומפריעים להימצאות בחדר ולשינה בשעות הבוקר. האם חוקי לכוון תוכים מרעישים אל עבר החלון ואף להוציא אותם החוצה עם הכלוב? תודה מראש.

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

תוכים של שכנים שעושים רעש. שלום יוסי, מתאור הבעיה עולות כאן מספר סוגיות שאותן יש לבחון, גם את סוגיית הטיפול בבעלי חיים מצידו של השכן ואת סוגיית המטרד ממנה אתה סובל, בגינה ניתן להגיש תביעה לביהמ"ש. נשמח לבחון עבורך סוגיות אלה ולסייע לך. אתה מוזמן לפנות למשרדנו לטלפון:03-6855558.