משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםהשתתפות דיירי בית משותף בהוצאות זיפות גג

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

השתתפות דיירי בית משותף בהוצאות זיפות גג

טטי
טטיאנה

בניין בן 4 קומות, 4 דירות בכל קומה. לפני כ-3 שנים דיירות בקומה 4 הניחו לוחות ביטומניות על חלק הגג המשותף שמעל דירתן, על חשבונן בלבד. שאר הדיירים לא השתתפו במימון, כי ועד בית, שהוא גם שיפוצניק, לא מצא פגם באיטום הגג. כיום עברו 6 שנים מאז הזיפות האחרון והגיע הזמן לחדש זיפות הגג המשותף. מכיוון שלא שמים זפת על לוחות ביטומניות לא יבוצע זיפות בחלק זה של הגג המשותף. האם הדיירות שהניחו את הלוחות צריכות להשתתף במימון הזיפות של שאר הגג המשותף?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

השתתפות דיירי בית משותף בהוצאות זיפות גג. שלום טטיאנה, עקרונית, כלל דיירי הבית המשותף אמורים לשאת בהוצאות איטום שטח הגג המשותף לכלל הדיירים. מתאור המקרה אני מניח שאזכור הארוע מלפני 3 שנים אמור להיות איכשהו קשור לארוע הנוכחי. אם אני עונה לשאלתך הרי שיש לנתק את האירוע שקרה לפני 3 שנים שבו יש לדון בנפרד ולבחון מדוע הדיירים לא השתתפו בהוצאת הדיירות לאיטום הגג מעל דירתן. נשמח לסייע ככל שיידרש ככל ותפני למשרדנו בדרכים המקובלות

RE:RE:
טטי
טטיאנה

שלחתי פוסט נוסף עם הכותרת שלא קבלתי תשובה וכו׳. אפשר להתעלם ממנו. אחרי קראיה חוזרת הבנתי את תשובתך, תודה רבה, היא ערה לי מאוד.