משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםהצבת מצלמת אבטחה עם אודיו מול הדלת הפרטית שלי בבניין משותף

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

הצבת מצלמת אבטחה עם אודיו מול הדלת הפרטית שלי בבניין משותף

אלע
אלעזר

הי, אני מעוניין לשים מצלמת אבטחה עם אודיו דו כיווני מול דלת הכניסה שלי. אני גר בבניין משותף עם שני דיירים בכל קומה ואני גר בקומה אחרונה. בקומה האחרונה יש סולם ופתח עלייה לגג. המצלמה נועדה לראות מי נמצא ליד הדלת שלי לצורך ביטחון ואם מגיעים שליחים או מישהו אחר, יש לי אפשרות לשוחח איתם מרחוק. וגם לצורך בדיקה של מי שעולה לגג. מדובר בבניין עם כמה כניסות וגג משותף ודיירים מכל הכניסות עולים ללא אישור דרך הסולם אצלנו שאנחנו בנינו ( זה אומנם נעול אבל אין לי מושג אצל מי המפתח מסתובב). זה גורם לרעש ולכלוך ומסוכן. השאלה אם זה חוקי ? המצלמה תצלם ותתעד רק את הדירה שלי והעלייה לגג. כנראה ששכנים יעברו באזור המצולם ליד הדירה. השאלה אם זה חוקי ? צריך לשים שלט אזהרה למרות שזה נועד לצרכים שרשמתי למעלה ? אשמח לתשובה, תודה מראש