משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםתביעה בגין עבודה שבוצעה

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

תביעה בגין עבודה שבוצעה

איל
אילון

שלום רב, אני איש מיזוג לקוח ביקש ממני להתקין לו מזגנים ביום ההתקנה הגעתי הלקוח ביקש שאתקין את המזגנים על גג הבית בגג אחד ללא רעפים והשני עם רעפים ברגע שעליתי על הרעפים כמה מהם נשברו כתוצאה מזה חילחלו מי גשמים באותו יום לבית של השכנה ונגרם לה נזק לקירות הבית אציין שהלקוח לא עדכן אותי שהגג מאוד ישן בערך משנות ה60 לטענתו ואין אפשרות לראות שזה מאוד ישן ועכשיו הוא מבקש לתבוע אותי על הנזק שנגרם לשכנה מה ניתן לעשות במצב כזה? אני מרגיש נרדף עי הלקוח עם כל מיני האשמות לא נעימות בנוסף הלקוח לא מוכן לשלם עבור ההתקנה שבצעתי

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

אילון שלום. ככל שהנזק שנגרם אינו תוצאה של רשלנות מצידך, נראה שאין לך אחריות לנזק שנגרם. לעניין אי תשלום, מוזמן לפנות למשרדנו להמשך טיפול 03-685558