משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דב קיבלוביץ

עו"ד דב קיבלוביץ

עורך דין אזרחי מסחרי החל משנת 1991. בעל תואר במנהל עסקים (בהצטיינות). תחומי העיסוק העיקריים שלו הם: ליווי משפטי למלכ"רים ולתאגידים בכלל, פירוקים וכינוסים של תאגידים וליטיגציה אזרחית ומסחרית. בין היתר מייצג גם אגודות ספורט. מכהן גם כבורר במוסד הבוררות של ההסתדרות.

קביעת פגישה
0772303836
חזרה לפורום

החזר כספי של מכללה

ליד
לידיה

שלום, הייתי רוצה לקבל יעוץ/הכוונה בנושא החזר כספי. נרשמתי למכללה (לסמסטר א' השנה) כסטודנטית בעלת רקע אקדמי מאונ' פתוחה. במסגרת קבלה למכללה קיימות שתי דרכים: א. קבלה כבעלת רקע אקדמי ב. קבלה דרך אפיק מעבר. מי שמתקבל דרך אפיק מעבר מקבל הכרה בקורסים מסוימים של או"פ. מי שמתקבל כבעל רקע אקדמי אינו מקבל הכרה באותם קורסים (איפה ההגיון? סילבוס הרי זהה...). בכל מקרה, טרם ההרשמה, מכללה לא דאגה לעדכן אותי שלא אקבל הכרה בקורסים אם ארשם כבעלת רקע אקדמי. זה משהו שלא היה ניתן לנחש מראש. הגיון לכוד וביורוקרטיה לכוד. הדבר נודע אחרי שכבר שילמתי מקדמה (שמכללה דרשה לקבל)והתחלתי לבנות מערכת שעות. פניתי לועדת חריגים עם הבעיה בדרישה להחזיר לי את המקדמה ומצידם נעניתי בשלילה בטענה שלא הובטחה לי הכרה בקורסים אלו ולכן החזר כספי לא מגיע לי. מה עלי לעשות כדי לקבל את כספי בחזרה? כיוון שלא הספקתי ללמוד במכללה ובכך לא קיבלתי תמורה לכספי אני בטוחה שעל המכללה להחזיר את מה שמגיע לי. אודה להכוונה.