נעמה

היכן אני יכולה למצוא קורסים והשתלמותיות בנושא יעוץ משפטי לעמותות וחברות לתועלת הציבור?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

קורסים והכשרות בנושא יעוץ משפטי לעמותות וחברות לתועלת הציבור( חלצ"ים) ; לא מכיר קורסים לגבי יעוץ משפטי , אלא קורסי הכשרה, עדכונים והשתלמויות במושא ניהול עמותות וחלצים . בעבר היה אתר ייעודי למגזר השלישי בשם " הזוית השלישית " http://www.zavit3.co.il/default.asp שריכז את כל המידע והפרסומים בתחום המגזר השלישי . למרבית הצער הוא הפסיק את פעילותו. גופים שבאתריהם אפשר למצוא מידע על הכשרות לניהול מלכרים הינם ; זיו האפט - BDO - המגזר השלישי , המקיימים הכשרות שנתיות למנהלים התחום, "מנהיגות אזרחית" אמורה אף היא לעדכן בתחום , וארגונים כמו "מידות" או "נובה" אף הם נותני מדי פעם גם פן הכשרתי או ייעוץ. "איגוד הדירקטורים " מעביר הכשרות לדירקטורים במגזר העסקי מעביר גם קורסים למנהלים במגזר העמותות והמלכרים. אני העברתי לאחרונה הרצאות בנושאים משפטיים בתחום - במסגרת הקורסים למנהלי עמותות של איגוד הדירקטורים ושל זיו האפט BDO למגזר החרדי . ניתן לפנות אלי לקבלת מידע נוסף לגבי הכשרות והשתלמויות , כולל שלי בנושא