נדב

האם מותר לעורך דין עצמאי למסור חדר במשרדו לטובת עמותה שתעבוד בו?

האם מותר לעורך דין עצמאי למסור חדר במשרדו לטובת עמותה שתעבוד בו? האם מותר לעמותה להתנהל מתוך חדר נפרד במשרד עורך הדין שהוא גם בעל העמותה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

שיתוף משרד פעיל של עמותה במשרד עורכי דין השאלה היא בתחום האתיקה לעורכי דין. כמדומני שלעו"ד אסור לאכלס או לשתף במשרדו ( יש הגדרה למשרדו - פיזית) "עוסק או פעילות מלכרית אחרת . אין ז.א. שלא ניתן לרשום את כתובת משרדו ככתובת העמותה