גדעון

אישור וחידוש סיווג מלכ"ר

שלום רב האם צריכים לחדש כל שנה את הסיווג כמלכ"ר במע"מ או שהרישום הראשוני מספיק השאלה משום שבעירייה דורשים אישור בתוקף נכון להיום בברכה גדעון

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

כ"כ זו שאלה חשבונאית לרואי חשבון. בכל מקרה ככל הידוע לי ; אין צורך בפנייה פיזית לגבי הסיווג כמלכ"}ר מדי שנה. האישורים מצויים באתר רשות המסים וכל מי שנגיש להם מטעם העמותה יכול להוציא אישור. נא בדוק אם יש תוקף מוגבל לאישור ( אינו לתקופה בלתי מוגבלת). שאר התשובות אצל רו"הח או באתר רשותך המסים. שאלות ספציפיות או בעיות ספציפיות מול רשות המסים- יש להפנות ליחידת המלכ"רים במטה רשות המסים. הם עונים.