ניבר

סילוק מקבוצת ווצאפ - מה עושים?

אני חבר בקבוצת ווצאפ ששייכת לעמותה. אחת ממנהלות העמותה החליטה להוציא אותי מקבוצת ווצאפ ללא סיבה מוצדקת בעיניי (על רקע אישי). היא לא מוכנה שאחזור לקבוצה פניתי למנהלת השנייה בנושא אולם המנהלת השנייה נתנה למנהלת הראשונה גיבוי ולא ניסתה להתמודד עם הטענות שלי. מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

הדרת ( הרחקת) (חבר..??) עמותה ממקורות מידע תקשורת וניהול של העמותה מהפנייה לא ברור ; האם המורחק הינו חבר העמותה. אניח שכן . (אחרת לא ברורה זכאותו של הפונה להיות חלק מרשת מידע כזו?) . - למה משמשת קבוצת הווטסאפ ? - אם להעברת מידע על פעילות העמותה או לצרכי ארגון או הבעת דעות ו/או ניהול? בהנחה שמדובר בחלק או כל הנ"ל וש:כל חבר עמותה זכאי להצטרף לרשת זו כחלק מהמידע ודרך קבלת החלטות לגבי פעילות העמותה - הרי כל עוד המנהל/ות לא הוסמכו לכך בהחלטת ועד ( שבה ניתנה זכות טעון לחבר המיועד להרחקה) או אסיפה כללית יש כאן חשד לפעולה בחוסר סמכות של המנהלות. עדיין: מהפנייה לא ברור מה תפקיד המנהלות ביחס להעברת מידע וניהול "רשת "כזו . ככל שהמורחק אינו חבר העמותה הרי עליו לפרט את הזיקה והטעמים מדוע הוא זכאי להצטרף לרשת כזו? עוד פרמטר חשוב לבדיקה הוא עקרון" טובת העמותה" שאף לו יש מקום בשיקולים . על מושג זה הרחבתי במאמרים המופעים באתר "משפטי" או שדף המידע שלי מפנה אליהם ניתן לעיין בהם ולהרחיב מידע בנושא. מטרות העמותה ותקנונה אף הם אינם ברורים. לכן התשובה דכאן הינה חלקית ומוגבלת ועשויה להשתנות עם קבלת מידע ופרטים נוספים . (הפורום אינו מיועד לכך).