סיון

האם עמותה צריכה לשלם מכס ?

הי שלום, אני מעמותה המכון הלאומי לשיקום נפגעי ראש, יש מישהי שמעונינת לתרום לנו 90 איפדים מניו יורק (או במחיר סמלי) , האם אנו צריכים לשלם מכס בעבור זה?, מה התהליך שעלי לעשות ?\ לפנות למשרד התקשורות?, איך אדע מה העלות של הכל, כמו אחסנה, מע"מ , שווי מוצר?\ או שמכיון שזה תרומה זה אחרת? במידה והשרות בתשלום, עלי לדעת על כך מראש, במידה והוא כן בתשלום אוותר על המענה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

מכס ומיסוי אחר על תרומת מוצרי אלקטרוניקה מחו"ל ראשית נשאלת השאלה המיסויית באם מאן דהו שולח מתנה בהיקף המוצרים שציינת למאן דהו בארץ מה היקף המיסוי . על כך יענו מומחי מכס ומעמ . ככל הנוגע לתרומות יש לפנות בפרה רולינג ליחידת המלכרים של רשות המיסים . וכן או שתבצעו לבד או שתפנו באמצעות בכ מייצג. בהצלחה.