אורי

חבר הוועד עליו מצביעים יכול להצביע עבור עצמו?

התקיימה הצבעה בוועד, האם לקבל את אחד מחברי העמותה להיות בעל תפקיד (ללא תשלום) בעמותה. בנוסף אותו אדם גם חבר וועד העמותה. השאלה הנישאלת היא האם חבר הוועד עליו מצביעים יכול להצביע עבור עצמו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

מגבלות חבר וועד בהצבעות או העסקה חבר וועד איני זכאי או יכול להיות עובד . חבר וועד יכול לקבל עליו תפקיד בהתנדבות לא נהוג . לא רצוי ויש בכך ניגוד אינטרסים אף אם הוא מצביע בהצעה לגבי עצמו לגבי משרה ללא תשלום . גם החזר הוצאות הוא סוג של תשלום

אורי

אפשר לנסח את התשובה שוב, לא כל כך הבנתי. זה נראה כאילו המשפטים קפצו