אברהם חגבי

התפטרות מחברות בעמותה

אני כמיסד העמותה ומשמש כיו"ר שנים רבות מבקש להתפטר כליל מהעמותה מה עלי לעשות ? האם נסתפק במכתב לאסיפה הכללית או באישור עו"ד ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

עזיבת נושא משרה נבחר בעמותה לפי דבריך אתה מעוניין להתנתק כליל . לכן עליך להכין מכתב התפטרות כחבר ועד - לועד. ככל שמדובר בגוף מצומצם ואסיפה כללית משמעותית בכוחה - עדיף כי תדווח בפורום אסיפה כללית. אך אין זו דרישה הכרחית. הכל- מותנה הנחיות התקנון הספציפי של העמותה בדבר התפטרות חבר וועד שאינו בפני ואינו לדיון כאן. לפי דבריך אתה מעוניין לעזוב את חברותך בעממותה ולכן אתה צריך לציין זאת במכתב ההתפטרות/ עזיבה . ככל שהתפקיד חשוב ודומיננטי יש לכנס הוועד לבחירת יו"ר ועד אחר/ חליפי עד לבחירות לוועד.