נועה

האם יש מניעה מקרוב משפחה של חבר עמותה לתרום לעמותה?

האם תרומת קרוב משפחה של חבר עמותה לעמותה, תרומה בגינה מקבל התורם קבלת תרומה, יכול להחשב בצורה כלשהי כניגוד עניינים. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

תרומה לעמותה ככ הפירוט והנסיבות בו חשובים. אם עקב התרומה מקבל הקרוב חבר העמותה דבר עקב התרומה. כגון עמלה או מימון כלשהו לשכרו או פעולותיו בעמותה - יש לבדוק זאת למול אינטרס וטובת העמותה. זה טעון בירור ספציפי לא במסגרת הנכחית. אלא בפנייה אישית . כעקרון - אין בעייה שקרוב משפחה של חבר עמותה יתרום לעמותה. מי אם לא מי שסומך ומכיר ומוקיר את העמותה וצוותה יתרום?