יאיר

הקמת עמותה מורכבת עו"ד?

שלום, אני רוצה להקים עמותה עם סיפור טיפה מורכב. ראיתי שיש אפשרות שמי שמלווה ומקים את העמותה זה רואה חשבון שמבין התחום או עו"ד, למי כדאי לפנות? מדובר בעמותה שתאסוף תרומות במשך השנה בשביל פרויקט מסוים ותעביר את הכסף בסוף שנה לעמותה אחרת שתפעיל את הפרויקט. המפרויקט והעמותה משתנות כל שנה...

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

בפורום איני נותן המלצות על עורכי דין או רואי חשבון . תפנה לפי הבנתך וידיעתך למי שעוסק ומיומן בכך . ככל שמי מהפונים בפורום רוצה ייעוץ אישי ממנהל פורום הוא אמור לדעת לעשות כן באמצעות הקישורים שבאתר.