עודד

הבהרה משפטית בעניין יו"ר עמותה

שלום, יש לי שלוש שאלות 1.האם ועדת ביקורת רשאית לבקש מיו"ר עמותה נבחר תעודת יושר. 2. העמותה באסיפתה החליטה על העברת כסף האם צריך למנות מבקר לעניין, 3.האם עמותה בסדר גודל של מיליון ש"ח בשנה צריכה מבקר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

יור עמותה ומבקר עמותה 1. תעודת יושר- אין לי מושג מה הנסיבות שועדת ביקורת מבקשת תעודת יושר. ברור שצריכה להיות לכך הצדקה ענינית . 2. שוב שאלה חסרת רקע ונסיבות . אין כלל כזה . 3. חובת מינוי מבקר פנים היא לעמותות שמחזורן מעל 10 מיליון שח .