מושיקו

תביעה נגד עמותה שאני חבר בה

אני חבר בעמותה שהיא אגודת סטודנטים. העמותה לא מתפעלת כראוי. אני פונה ליו"ר העמותה והוא מתעלם ממני. ככה: אסיפה כללית מתקיימת בלי ששת חברי וועד שנבחרו. מגיע לאסיפה רק יור הוועד. כל ששת חברי הוועד מקבלים משכורת כל חודש. היו"ר גם מקבל כסף על חודש. כסף כולם, לא גמול. לא מפרסמים את דוח המבקר כל חצי שנה. לא פרסמו כבר חצי שנה. יש נושאים שלא מדוברים באסיפה כללית, אבל בפרוטוקול מוסיפים את זה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

ניהול לא תקין של אגודת סטודנטים המאוגדת כעמותה. לחברי ועד אסור לקבל תשלום עבור היותם חברי ועד אלא רק החזר הוצאות מוגבל לפי תקנות . כינוס פורום לא נאות כאסיפה כללית אף הוא כנגד הוראות החוק וניהול תקין . פתרון לכל התקלות- מבקר העמותה . אם אינו מתפקד- מכתב לתלונה לרשם העמותות. ניתן להתייעץ אתי בפרטי.