יואב ת.

אני יו"ר עמותה ומעוניין להתפטר מתפקידי כבר מחר בבוקר מה עליי לעשות

אין בעיה אני מעוניין להתפטר מסיבות אישיות. האם אני צריך לפנות ולשלוח מכתב התפטרות חד צדדית לרשם העמותות ? האם יש נוסח מיוחד לבקשה כזאת? 3. צריך להמתין לאישורו? בקיצור כמה זמן לוקח מרגע שהרשם קיבל את המכתב ועד הרגע שזה נכנס לפועל? תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

התפטרות יו"ר עמותה אם מונה / נבחר בוועד העמותה כיור . האם מתפטר גם מהוועד? אין טופס מיוחד יש צורך בדיווח לרשם על שינוי בחברי וועד ותפקידם. הכל הבחינה קודמת של תקנון העמותה שלא הוצג ולא הוזכר . התפטרות נכנסת לתוקף לפי הנחיות התקנון. כעקרון אין טופס מובנה . יש להגדיר ממה מתפטר וממתי? המשלוח לרשם לא נותן תוקף אלא תיעוד למהלך .