מליסה

שכירות מבנה ציבורי שהעמותה שוכרת מהעירייה

האם עמותה מלכ"ר של צהרונים בגני עירייה ובבתי ספר ומפעילה חוגים במתנסים ציבוריים בעיר אשר פועלת בפריסה ערונית תחת ומטעם העירייה ,צריכה לשלם שכירות לעירייה על השימוש במתנסים הציבוריים שלה ? בנוסף בדף העמותה רשום הקצאת קרקע ללא תמורה אבל בדוחות הכספיים רשום "דמי שכירות ראויים נרשמו כחלק מהקצבות הרשות כנגד הוצאות תפעול"

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

כל גוף שמשתמש בנכסי העירייה או חברות בנות שלה חייב בדמי שכירות הנכס אלא נרשם כי מדובר בהרשאה לשימוש . הכל לפי חוזים עם בעל הנכס באשר הוא. אם העירייה תומכת בעמותה עי הרשאה לשימוש חינמי ברור שדמי שכירות ראויים צריכים להופיע כתמיכה של בעל הנכס בעמותה