יוסי רבינוביץ

גיוס כספים בעזרת הטוט - אבל שימוש בכסף למטרות אחרות

עירייה מסויימת קבלה 1000000 שח עבור פרויקט מסויים , על מנת לקבל את הכסף מהטוטו הם היו צריכים להראות שבנו משהו במקום מסויים בעזרתם של עמותה הם הצליחו להראות שאכן נבנה / הוקם מה שהוחלט וברגע שהכסף עבר לעיריה הורידו זאת מיד ! שמו שלט שהוקם בעזרת משרד הטוטו . האם יש כאן עברה פלילית האם זה משהו מקובל ? חשוב לומר שהמקום הוקם למען טובת הציבור .

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

שלום .לא בדיוק קשור לפורום. ככל שנעשתה פה קנוניה להטעות את הטוטו יש להתלונן לטוטו שיבדוק התלונה ולמשטרה במקרה הצורך. הפרטים שנמסרו לא מלאים ואיני חוקר משטרה. הפונה לא פרט ולא יודע כנראה את כל הפרטים הרלוונטיים . לכן תשובה לא תואיל.