משפטי– זאפ
משפטיפורומיםעמותות ומלכ"ריםגיוס כספים בעזרת הטוט - אבל שימוש בכסף למטרות אחרות

מנהלי הפורום

עו"ד דב קיבלוביץ

עו"ד דב קיבלוביץ

עורך דין אזרחי מסחרי החל משנת 1991. בעל תואר במנהל עסקים (בהצטיינות). תחומי העיסוק העיקריים שלו הם: ליווי משפטי למלכ"רים ולתאגידים בכלל, פירוקים וכינוסים של תאגידים וליטיגציה אזרחית ומסחרית. בין היתר מייצג גם אגודות ספורט. מכהן גם כבורר במוסד הבוררות של ההסתדרות.

קביעת פגישה
0772303836
חזרה לפורום

גיוס כספים בעזרת הטוט - אבל שימוש בכסף למטרות אחרות

יוס
יוסי רבינוביץ

עירייה מסויימת קבלה 1000000 שח עבור פרויקט מסויים , על מנת לקבל את הכסף מהטוטו הם היו צריכים להראות שבנו משהו במקום מסויים בעזרתם של עמותה הם הצליחו להראות שאכן נבנה / הוקם מה שהוחלט וברגע שהכסף עבר לעיריה הורידו זאת מיד ! שמו שלט שהוקם בעזרת משרד הטוטו . האם יש כאן עברה פלילית האם זה משהו מקובל ? חשוב לומר שהמקום הוקם למען טובת הציבור .

RE:
דב קיבלוביץ חברת עורכי דין
דב קיבלוביץ חברת עורכי דין(נכתב ע"י: יוסי רבינוביץ)

שלום .לא בדיוק קשור לפורום. ככל שנעשתה פה קנוניה להטעות את הטוטו יש להתלונן לטוטו שיבדוק התלונה ולמשטרה במקרה הצורך. הפרטים שנמסרו לא מלאים ואיני חוקר משטרה. הפונה לא פרט ולא יודע כנראה את כל הפרטים הרלוונטיים . לכן תשובה לא תואיל.