אליהו לוי

מעבר לייצוג משותף לייצוג אישי שכ''ט

אני גרוש והאשה קונה את חלקי בדירה מרצוני לטובת הילדים, ובית הדין מינה עורך דין שיכין חוזה מכר, בהמשך התברר שיש קשר אישי בין העורך דין לאשה ובקש י מבית הדין שיתיר לי לקחת עורך דין שנאמן עליי מטעמי למכירה, ובית הדין אכן קיבל את בקשתי, עכשיו עורך הדין שלה מבקש מבית הדין שאשלם גם לו (בנוסף למה שמקבל מהאשה) מכיוון שהוא הכין כבר הסכם מכר, השאלה שלי האם הוא יכול לדרוש זאת? הרי בסופו של דבר ההסכם הוא טובת האשה, ותמיד יש צד שמכין את ההסכם והמייצג מהצד השני רק עובר עליו ומשנה מה שצריך.. וגם הוא דורש 2 אחוז למרות שבית הדין לא מינה אותו ככונס נכסים, כי המכירה כאן היא רגילה מרצון לרצון בהסכמת 2 הצדדים. וגם המכירה היא רק חצי הדירה שלי והוא חישב את המחיר לפי שווי כל הדירה במלואה.. אני צריך להשיב לבית הדין על הבקשה שלו, בעצם יוצא שהוא רוצה שאשלם גם לו וגם לעורך דין שמטעמי..

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

מדובר בסכסוך משפטי שכפי שאני מבינה ביהמ"ש נתן על העניין את הדעת לכן, יש להיעזר בעו"ד המייצג אותך כדי להשיב לבקשת אישור שכה"ט.