מתן

יציאה משותפות בעסק זכיינות

שלום רב, שמי מתן ולא מזמן יצאתי משותפות בעסק (זכיינות להפעלת קפיטרייה). העניין הוא כזה, אני פחות הייתי מעורב בתחום של ההתעסקות מול הספקים שלנו ואני לא יודע אם יש מצב שנשארו זנבות של חובות\התחייבויות שייתכן שבעתיד פתאום יחפשו אותי ספקים וידרשו ממני כסף. ביטלנו את העוסק מורשה של השותפות ולמיטב ידיעתי הוא פתח כרטיסי לקוח חדשים על שמו בלבד ועל שם העוסק מורשה הפרטי החדש שלו, אך אני לא לגמרי סומך עליו כי הוא קצת מפוזר, שאלתי היא האם יש איזשהו נוסח של טופס שאני יכול להחתים אותו עליו שמגן עליי עתידית מכל סיטואצייה של נושים שדורשים כספים שנוגעים לעסק הנ"ל? מאוד ירגיע אותי אם תהיה בידי איזו אסמכתא כזו כי כבר קרו מקרים כאלה מעולם ואני לא רוצה להכנס לסטטיסטיקה.

עו"ד גיל ורגון

מתן שלום, מובן כי הנך זקוק למסמך הפוטר אותך מאחריות לחובות כלפי צדדי ג' - אם כך סוכם. מדובר במסמך משפטי ואני ממליץ לך לפנות לעורך דין להכנת מסמך כאמור. אני, אישית איני מטפל בנושאים מסוג זה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות