דני בן חיים

מי זכאי להיקרא רשת מזכה?

שלום רב, לאחרונה חתימתי על הסכם זיכיון למשך שנתיים עם אופציה של הרשת המזכה להאריך את הסכם. עם חלוף הזמן, התגלה לי להפתעתי כי הרשת המזכה היא לא באמת רשת, אלא יש לה סניף אחד שקי חצי שנה. בנוסף, התגלה לי כי הרשת המזכה היא לא בעלת מוניטין באופן בו היא הציגה את עצמה. השאלה שלי האם כל אחד רשאי לשווק את עצמו כרשת מזכה ? גם שאין לו כל מוניטין ואף מספר סניפים מצומצם? מה ניתן לעשות במצב זה

עו"ד גיל ורגון

דני שלום, העברית היא שפה חופשית אבל יש לבחון האם ניתנו ברמה המשפטית מצגי שווא המקימים עילת תביעה.

עו"ד גיל ורגון

דני שלום, העברית היא שפה חופשית אבל ברמה המשפטית יש לבחון האם ניתנו מצגי שווא המקימים עילת תביעה אישית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות